Plass og komfort

Dodge Viper SRT-10 kjennetegnes ved god plass, deilige seter, god kjøreposisjon og begrenset luksus.

Publisert
Sist oppdatert

Som flere store kolleger stadig gjenoppdager, er sportsbiler vanligvis svært trange opplevelser. Dodge Viper er heldigvis ikke laget for små italienere eller japanere, men for velvoksne amerikanere. Det betyr at selv store og kraftige personer vil trives i Viper, som blant annet kan skilte med store sportsseter og svært lang sittepute.

Brukbar takhøyde

Med taket nedfelt er også takhøyden særdeles god. Når roadster-duken settes på reduseres imidlertid takhøyden fra relativt mange lysår til rundt 91 centimeter. Det betyr i praksis at personer inntil 185 centimeter slipper å stange hodet i taket, men at høyere personer blir nødt til å tilpasse seg. Når det er sagt, må det understrekes at svært få biler i denne klassen tilbyr bedre takhøyde enn Viper.

God sidestøtte

Viper-setene er ikke bare brede og lange, de produserer i tillegg svært god sidestøtte helt opp i skulderhøyde. Det lille rattet ligger godt i hendene, men kunne som nevnt gjerne vært perforert rund baut. Og selv om vi klarte oss godt med høydejustering, vil nok enkelte savne muligheten for dybdejustering av rattet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer