Plass og komfort

Q7 overrasker med ikke alt for mye plass, og det er ML og Discovery som er de mest praktiske alternativene.

Publisert
Sist oppdatert

Åpningen inn til lasterommet er kun 72 centimeter i Q7, den firkantede Discoveryen gjør plass for inntil 95 centimeter høye gjenstander og også ML klarer nær 90 centimeter høye gjenstander gjennom bakluken.

Sportsligste syvseter-SUV

Q7 er uten tvil markedets mest velkjørende SUV med tre seterader, og den tukter også lavere biler som Mercedes-Benz R-klasse når det gjelder sportslighet. Den tredje seteraden er et viktig argument for mange, og selv om det kun er plass til barn i de to bakerste setene kan det gjøre underverker for mange familiers hverdagslogistikk.

I tillegg er Q7 den som byr på best komfort i baksetet, vel og merke for to personer – midtsetet er ikke et godt sted å sitte. Hovedgrunnen til den gode baksetekomforten er at Audi har sørget for at seteryggene kan vinkles individuelt.

Syv voksne

I Discovery sitter syv voksne bra; selv i tredje seterad er komforten akseptabel. Bak rad tre blir det kun 33 centimeter til overs for bagasje. I Q7 øker lengden like mye som forskjellen i totallengde – rundt 20 centimeter. En annen fordel for passasjerene i Discovery er at det er godt utsyn fra alle sittteplasser, rad to og tre er plassert stigende i høyde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer