Plass og komfort

Nye Lexus IS er betydelig større enn forgjengeren. Innvendig plass har imidlertid ikke økt like mye, men på komfortsiden blir det en bonus.

Publisert
Sist oppdatert

IS250 oppleves ikke som en bil hvor komfort er prioritert til de grader som i de større Lexusmodellene. Det hersker eksempelvis ingen gedigne plassforhold ombord. Men ikke prioritert betyr ikke ukomfortabel, langt ifra!

Behagelig kompakt

I forhold til forgjengeren er premium-følelsen når man setter seg inn i bilen adskillig mer tilstedeværende på alle måter. Foran er setene meget gode, komfortable og med god sidestøtte. Som det ofte er tilfellet med japanske biler er imidlertid sitteputene i korteste laget. Det er blitt mer plass foran selv om den gode innpakkede følelsen av intim luksus er tilstede gjennom design og materialvalg. Når det gjelder baksetene opplevde vi plassen som i trangeste laget for kategorien og den har ikke økt som de ytre dimensjonene skulle tilsi. Dette har nok særlig med designen å gjøre; den elegante, kupé-aktige linjeføringen bakover har den ulempen at den stjeler plass - også i takhøyde. Dessuten er møblene massive - det er prisen man betaler for god sittekomfort. Plassfølelse bak er altså noe under klassestandarden, men det er ikke dramatisk. Fire voksne kan fint reise komfortabelt i denne bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer