Plass og komfort

Nye RAV4 kjennetegnes ved god bakseteplass, smarte seteløsninger og et delikat interiør.

Publisert
Sist oppdatert

Man kan si mye positivt om Honda CR-V og Nissan X-Trail. Men den som påstår at de to bilene kjennetegnes ved eksklusive førermiljøer farer med løgn. Heller ikke interiøret i forrige generasjon RAV4 var noen stor estetisk opplevelse. Likevel var det noe ved RAV4-innmaten som sørget for at den totale kvalitetsopplevelsen var høyere enn i de to erkekonkurrentene.

Høy kvalitetsopplevelse

Nye RAV4 har imidlertid løftet seg minst én divisjon over de nevnte rivalene. Riktignok har ikke Toyota tatt seg råd til polstret dashbordmateriale. Likevel er kvalitetsopplevelsen høy. Dette har blant annet sammenheng med tette overganger mellom dører og dashbord, fin overflatefinish og pen integrering av de ulike interiørelementene.

Den fremtredende dashbordkonsollen er omkranset av røff, sølvfarvet plast, et materiale som forøvrig går igjen både på midtkonsoll, dørarmlener, luftdyser og instrumenter. Det lille skinntrukne multifunksjons-rattet er både pent å se på og behagelig å ta på.

Mange oppbevaringsrom

Instrumenteringen er samtidig både elegant, ryddig og lettlest og digitaldisplayet i fartsmåleren er av den påkostede typen. Den horisontale todelingen av dashbordet er både tidsriktig og praktisk - blant annet har Toyota fått plass til to hanskerom. I tillegg finner vi brilleholder i taket, to oppbevaringsrom under midtarmlenet og to koppholdere i fremre del av midtkonsollen. Begge sminkespeilene har belysning og de fleste knapper har et moderne utseende og fin finish.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer