Plass og komfort

Sittestilling og plass, det er det Golf Plus leverer ekstra.

Publisert
Sist oppdatert

Og det er nok, Golf Plus sin desimeter i høyden gjør stor forskjell for begge deler. Ved at du sitter høyere kan du også sitte nærmere rattet uten at det blir ukomfortabelt. Det samme gjelder for baksetet, en mer oppreist sittestilling gjør at det frigjøres plass i lengderetningen.

Større bagasjeplass

Uten dobbelt gulv i bagasjerommet er volumet oppgitt til 395 liter. En vanlig Golf skal svelge unna 350 liter, men det er to grunner til at forskjellen i praksis er større enn de 45 literne. For det første er Golf Plus målt med baksetet i bakerste posisjon, skyver du setene fremover vil du kunne få inntil 505 liter, og i tillegg vil du ha muligheten til å la ubrukte deler av baksetet stå med rett rygg slik at lasterommet blir lettere å utnytte.

Det andre poenget henger sammen med det doble gulvet. For å unngå en høy lastekant må dette ekstrautstyret på plass, men da er plutselig den umiddelbart tilgjengelige delen av bagasjerommet redusert til 305 liter.

Høyreist

Den høyere sittestillingen vil irritere alle som liker å kombinere det å ligge med det å kjøre bil. Noen er allerede vant til denne sittestillingen fra Touran, og de fleste vil nok oppleve at det er bedre å sitte litt oppreist på lange turer. Dessuten får du litt bedre oversikt over trafikkbildet når du kjører i byen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.