Plass og komfort

Med et bagasjerom som marginaliserer behovet for stasjonsvogn og med god bakseteplass, er muligheten for å lykkes i mellomklassen klart tilstede også for sedanen.

Publisert
Sist oppdatert

Særlig er baksetet romslig, romslig nok til at tre voksne kan sitte greit over tid. Det kniper kanskje litt på takhøyden for de lengste, men benplass og bredde er som i en storbil. Baksetepassasjerene er også godt utstyrt med flaskeholdere og oppbevaringsrom i dørene.

Hverdagspraktisk

Passaten er blitt en bil som fungerer godt i hverdagen, og det er et kvalitetstegn. Detaljer som lukkehåndtaket i bagasjeromslokket og kroker til å holde handleposene i sjakk gjør handleturen mindre styrete. Når du setter deg inn i bilen er nøkkelen byttet ut med en slisse for fjernkontrollen med innebygd startfunksjon, og du trenger ikke tenke på parkeringsbremsen når du skal rygge ut fra parkeringslommen.

Og har du et kamera eller liknende som trenger plass i hanskerommet er det faktisk plass til det; den store instruksjonsboken som opptar plass i de fleste andre hanskerom har fått en egen plass oppunder dashbordet. Og kaffekopper og brusflasker har også forsetepassasjerene nok plasser til. Alt dette er detaljer som mange andre biler kan tilby, men i den nye Passaten virket sammensetningen av funksjoner så fornuftig at bilen skiller seg litt ut i mengden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.