Plass og komfort

Selvsagt er det romslig ombord, men bagasjerommet var litt grunnere, men også litt lurere enn det vi trodde på forhånd.

Publisert
Sist oppdatert

For når du åpner bakluken, som forresten er hengslet omtrent over hodet på baksetepassasjerene, er gulvet ganske høyt. Det er høyt å laste opptil bagasjerommet, og den begrensede takhøyden sørger for at du vil slite med å dytte inn en sofa. Lukker du opp det doble gulvet er det lettere å skjønne hvorfor plassen er begrenset; en mengde oppvaringsrom og løsninger åpenbarer seg. Særlig likte vi godt handleposetativet, en løsning som reduserer antallet hverdagsulykker.

Sitter godt

Forseter i størrelse stressless og justerbare pedaler gjør at komforten er høy, men en korsryggstøtte som ga seg når man lente ryggen mot den trakk litt ned. På grunn av pedaljusteringen tror vi de fleste ville finne seg like komfortabelt til rette som det vi gjorde. Fraværet av sidestøtte og bilens krenging i harde svinger hadde i fellesskap en viss oppdragende effekt på kjørestilen.

Baksetet var også romslig, spesielt for to passasjerer, men takhøyden var slik at personer over 195 centimeter fikk føling med taktrekket.

Tillært smak

Ikke alle vil trives med utformingen av førerplassen i 300 C Touring, og når Chrysler i tillegg har adoptert Mercedes-Benz' sære hendel for blinklys og vindusvisker på venstre side av rattet kan betjeningen i begynnelsen føles uvant. Etter å ha levd med bilen en tid tenker en ikke så mye over de spesielle detaljene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer