Plass og komfort

Det har blitt bedre plass til lange førere, og med to bagasjerom er det også mulig å benytte seg av den overraskende gode komforten til langturer.

Publisert
Sist oppdatert

På motorveien er det overraskende lite vindstøy som slipper gjennom kabrioletduken, og selv eksosrumlingen er på et sivilisert nivå ved motorveikjøring i 100 km/t. Og selv om de myke dekkene kan kamuflere veistøy og gi en fjæringsgevinst var denne delen av komforten høy.

Ikke høyere

Litt bredere, men like lang og høy som forgjengeren, tilbyr siste generasjon overraskende mye bedre plass. Selv personer som nærmer seg to meter kan kjøre godt og lenge, og det er ikke bare det nå høydejusterbare rattet som gir forskjellen. Sittehøyden er ørlite grann lavere, men det er sannsynligvis litt høyere seter, høyere veltebøyler og bedre benplass som gjør at også lange personer finner seg godt til rette.

Valgmuligheten når det kommer til ryggvinkel, setevinkel og rattposisjon er begrensede. Det gjør det litt fiklete å finne den perfekte sittestillingen, men det er mulig - og da sitter du godt. I testbilen var den nest dyreste av de fire seteløsningene på plass, og det var såkalte sportsseter som er litt hardere i stoppen, og med litt kraftigere sidevanger.

God plass til bagasje

Både foran og bak er det plass til bagasje, og plassen er overraskende god. Foran er det et dypt firkantet rom som svelger unna et par bagger i et litt sært format, mens bak er det et mer tradisjonelt bagasjerom. Rommet bak er litt grunt, men totalt sett har Boxster ganske mye bagasjeplass sammenlignet med biler i denne klassen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer