Plass og komfort

Vi innledet med å forsøke å posisjonere bilen i "riktig" kategori. Tross at bilen er blitt mer praktisk i bruk enn den forrige versjonen, er dette fortsatt ingen fleksibil. Den har imidlertid god plass, og interiøret er betydelig oppgradert.

Publisert
Sist oppdatert

Vi utsatte interiøret i Liana for meget hard kritikk i vår forrige test. Vi er derfor glade for å konstatere at materialer, praktiske aspekter og finish har vært gjenstand for betydelige forbedringer.

Tilstrekkelig komfort

Generelt komfortnivå er fullt akseptabelt for kompaktklassen. Setene har et stofftrekk, som gir godt kvalitetsinntrykk, i mørk grått/sølvgrå-stripete, stoppen er passe fast, og forsetene, som forøvrig ikke har mulighet for korsrygg-regulering, gir heldigvis god støtte nederst i ryggen. Baksetet nedfelles asymmetrisk med enkle håndgrep. Bak får to voksne fint plass, selv med relativt høye personer foran. Midtarmlene foran fås kun som standard hvis man velger automatgir (+12.500 kroner).

Både foran og bak sitter man forholdsvis høyt. Dette, sammen med vid åpningsvinkel på dørene, letter av- og påstigning og hjelper også på utsyn i alle retninger. Oversiktligheten er dermed grei, men kunne vært bedre skrått bakover. Imidlertid er det ikke verre enn gjennomsnittet; dette er også tilfelle i svært mange andre biler i kategorien.

Klimaet om bord kontrolleres med et automatisk klimaanlegg som er standard utstyr - og det er bra i denne klassen. Testbilen var utstyrt med et integrert stereoanlegg med CD-spiller. Dette har en ekstrapris på 3.900 kroner. Vi synes Suzuki burde tilby bilen med lydanlegg som standard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer