Plass og komfort

Som de fleste andre nye biler har også 3-serien blitt større, noe som igjen har resultert i bedre plass. Det sportslige er også ivaretatt, og kommer vel til sin rett selv på denne versjonen med litt begrenset motorkraft.

Publisert
Sist oppdatert

Det er kjent for mange at både A4, C-klasse og 3-serie mangler litt i størrelse for å bli fullverdige familiebiler. Derfor har BMW valgt å forstørre 3-serien ganske mye. Den er nå 4,52 meter lang, 4,9 centimeter lenger enn nåværende, og 1,82 meter bred, 7,8 centimeter bredere enn dagens. Dette hjelper på plassfølelsen. Foran regnet vi med at det ville være rimelig greit og det var det også. Du sitter bra og førerplassen er utsyrt med de justeringsmulighetene du forventer. Rattet kan justeres fireveier og vårt elektrisk drevne sportssete kan finjusteres ned til minste detalj. Til og med bredden mellom sidevangene i ryggen og lengden på sitteputen kan justeres. Dette koster mye ekstra og er ikke nødvendig. Vel på plass sitter vi godt og kan ikke annet enn å si oss fornøyd med dagens "arbeidsplass".

Alt av knapper og brytere er rimelig enkelt å betjene og vi begynner også å bli vant til i-Drive-hjulet som nå snart er på plass i alle BMW-modeller. 3-serien kan fortsatt leveres uten! Debutanter på i-Drive vil fortsatt klø seg i hodet i frustrasjon. Det er ikke helt selvforklarende hvordan dette skal brukes, men når man har lært når man skal trykke, dra og vri så løsner det etter hvert. Dette er tross alt et mye enklere system enn det som sitter i 7-serie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer