Plass og komfort

Plass er prioritert, spesielt bagasjeplass - men også baksetepassasjerene har fått det mer trivelig i den nye Octaviaen.

Publisert
Sist oppdatert

To ting hjelper på baksetplassen, det ene er at det er blitt noen centimeter ekstra fra forseterygg til bakseterygg, men det viktigste er at de i forsetene kan sitte lenger frem på en komfortable måte. For eksempel går et bakovervendt barnesete greit inn i den nye Octaviaen selv med passasjerer i forsetet, det var ikke lett å få til i utgående modell.

En annen fordel ved plassering av barneseter er at de ytre sitteplassen er trukket påfallende langt inn mot midten. Det gir dårlig plass i midtsetet, men gjør de ytre plassene enda bedre egnet for både bredskuldrede voksne og barn i barneseter. De blir sittende langt fra døren med de sikkerhetsgevinster det medfører, og det vil også være mindre fare for å klemme fingre i døren - det siste gjelder ikke de bredskuldrede.

Enormt bagasjerom

Vi kjørte en stasjonsvogn uten dobbelt gulv, det medfører en liten lastekant. Det er imidlertid den løsningen som gir desidert mest plass. Hvis du er avhengig av å ha masse småting liggende i bilen kan ekstrautstyr i form av et ekstra gulv i bagasjerommet (1.800 kroner) være en fornuftig investering. Du vil da også slippe lastekanten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer