Plass og komfort

Citroën C4 har et vellykket og innovativt ytre. Innvendig er den minst like spennende.

Publisert
Sist oppdatert

Man kan sikkert si mye rart om Citroën C4. Men den som påstår at denne bilen er kjedelig, har merkelige preferanser. C4 er nemlig stappfull av nyskapende løsninger.

For det første er C4 den første bilen vi har kjørt som har fast rattnav. Dette gir ikke bare åpning for å plassere hele 13 knapper og fire tommelhjul på navet, i tillegg kunne Citroën lage en høy kollisjonspute som er langt bedre tilpasset overkroppen enn den runde varianten vi finner i andre biler. Den digitale turtelleren følger med rattet uansett hvordan dette justeres, noe som sikrer maksimal lesbarhet. Turtelleren mangler rødmerking, til gjengjeld blinker den i rødt når det er på tide å gire.

Smart instrumentpanel

Midt på dashbordet finner vi et stort digitalt instrumentdisplay, som har en imponerende lesbarhet under alle lysforhold. En av hemmelighetene bak denne suksessen er det faktum at selve instrumentskiven er gjennomskinnelig. Dermed drar den nytte av utelyset, i motsetning til de fleste andre digitaldisplayer. Ved motsol blir for eksempel instrumentene så kraftig opplyst de faktisk er fullt lesbare "gjennom" motlyset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer