Plass og komfort

Komfort er en av SRX sterke sider, og forskjellen er spesielt stor de SUVene som trives i terrenget.

Publisert
Sist oppdatert

Førerplassen har innstillinger som gjør de aller fleste vil finne seg til rette med god komfort, til tross for at rattet ikke er dybdejusterbart. Til og med pedalene kan justeres elektrisk. Også baksetene tilbyr romslig plass, og på den utgaven vi hadde til test hadde en integrert DVD-spiller med trådløse hodetelefoner for de i baksetet (ekstrautstyr). Baksetene har ikke mulighet for justering av ryggvinkel.

Den tredje seteraden folder seg opp og ut ved hjelp av små elektromotorer, alt du trenger å gjøre er å holde knappen inne. Setene er først og fremst beregnet for barn, og selv som nødseter er de uegnet for voksne.

Enormt bagasjerom

Med alle tre seteradene i bruk er det ikke alt for mye bagasjeplass til disposisjon, men med tredje seterad felt ned i gulvet er plassen til bagasje enorm. Bagasjerommet er helt klart en 4,95 meter lang bil verdig, det er så dypt at det kan være en utfordring å få tak i det som ligger innerst i bagasjerommet.

Bagasjerommet er klart større enn i Volvo XC90, og selv store stasjonsvogner som Mercedes-Benz E-klasse og Chrysler 300C Touring tilbyr mindre plass. Bagasjeromsluken åpner på tradisjonelt stasjonsvognvis, det er ingen lastekant men ganske høyt opp til bagasjeromsgulvet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer