Plass og komfort

Ett litt mindre bagasjerom er fortsatt stort nok til at selv mellomklassebiler sliter med å svelge unna like mye bagasje.

Publisert
Sist oppdatert

Bagasjerommet er dessuten lettbrukt med stor åpning og relativt ryddig utforming. Og bagasjerommet er gitt klar prioritet, i forkant er det et baksete som ikke tilbyr alt for mye benplass. Det er som regel ikke noe stort problem at det ikke er plass til lange voksne i et baksete, men de som bakser med bakovervendte barneseter vet å sette pris på stort tomrom mellom baksete- og forseterygg.

Gode forseter

Testbilen var en Trend-utgave, og forsetene var av den harde typen. Vi trives med denne typen seter, seter som gir kontant støtte og som gjør det mulig med lange etapper. Vi tror likevel noen vil finne dem litt vel faste. Setene har nok justeringsmuligheter til at både korte og lange personer vil finne en fornuftig sittestilling, og det dybde- og høydejusterbare rattet gir gode valgmuligheter.

Rattet både ser ut som og er et støpt plastratt, men det er mer komfortabelt å holde i enn utseendet skulle tilsi. Materialvalget i resten av interiøret er på høyde med de fleste konkurrentene, med myke materialer der det kan tenkes at du vil berøre interiøret. De hardere og simplere plastkvaliteten er begrenset til nedre del av dashbordet og nederst på dørene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer