Plass og komfort

Mitsubishi Outlander er en større bil enn Subaru Forester, noe som merkes godt både i for- og bakseter. Forester har imidlertid det mest praktiske lasterommet.

Publisert
Sist oppdatert

Outlander er 455 centimeter lang og dermed 10 centimeter lengre enn Forester. Også akselavstanden, 263 centimeter, er 10 centimeter lengre. I tillegg er Outlander halvannen centimeter bredere og 3,5 centimeter høyere enn Subaruen, noe som gir potensiale for betydelig bedre innvendig plass.

Outlander: Større dører, bedre plassfølelse

Mitsubishi har utnyttet dette potensialet på en brukbar måte. Noe av det første man oppdager er at store døråpninger gir behagelig inn- og utstigning. Deretter oppdager man at stor kupébredde gir god plassfølelse. Fordi bilen er høyere enn Foresteren, har Mitsubishi kunnet skape en høyere sitteposisjon uten å få problemer med takhøyden. Nettopp den høye sitteposisjonen er blant egenskapene mange setter høyest ved SUVene. Ikke bare gir en slik opphøyet posisjon trygghetsfølelse, i tillegg får man god oversikt over trafikkbildet.

I Forester får man ikke den samme følelsen. Selv om sitteposisjonen faktisk bare er 4 centimeter lavere, minner førerposisjonen i Forester mer om det vi kjenner fra en fleksibil. Forester har i tillegg mindre døråpninger og smalere kupé, noe som resulterer i at Forester oppleves som en trangere bil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer