Plass og komfort

Plass i massevis, eller syv seter – du er nødt til å velge fordi bakerste seterad er en plasskrevende benk.

Publisert
Sist oppdatert

Det er mer bagasjeplass i Caddy som femseter enn det er i selv de største stasjonsvognene. Barnevogner går rett inn uten problemer, og barnesykler og akebrett er uproblematisk. Den romslige plassen er en deilig luksus, en luksus som vil gjøre hverdagen lettere for mange. Og de to skyvedørene, standard i Life, er geniale på trange parkeringsplasser.

Enda mer plass

Og heller ikke småtingene er vanskelig å finne plass for. For forsetepassasjerene er det store dørlommer med sklisikker bunn, rom med lokk på toppen av dashbordet, rom i midtkonsoll, en stor hylle over hodet og en skuff under førersetet. Det er også nok koppholdere, og baksetepassasjerene lider heller ingen nød med sidelommer i dørene, flaskeholder i midtkonsollen, oppbevaringsrom i gulvet og netting rom høyt over hodet.

Selv i rad tre er det godt med plass til å legge fra seg småting, store rom i hjulhusene tar vare på flasker og en god del leker. Rad tre mangler leselys, men et 12 volts strømuttak er på plass.

Benplassen er god unntatt i tredje seterad, de to plassene er mest beregnet for barn. Voksne vil sitte med knærne for nær nesen, og hodestøttene vil ikke kunne gi den beskyttelse som er nødvendig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer