Plass og komfort

Astra stasjonsvogn kjennetegnes ved et pent interiør, høy kvalitetsfølelse, et stort lasterom og enkelte svært gode løsninger.

Publisert
Sist oppdatert

I likhet med de fleste konkurrentene, har heller ikke Opel valgt å utvikle et eget førermiljø for stasjonsvognutgaven. Det betyr at dashbord, instrumenter og forseter er identiske med dem vi finner i kombi-utgaven.

Det innebærer et interiør som preges av mye polstret plast, fin materialfinish, lekre og moderne knapper og elegante og lettleste instrumenter. Samtlige knapper er belyst, inkludert de vi finner på rattet. Disse er blant de mest lettbrukte vi har vært borti, blant annet betjenes volum og kjørecomputer via fjærbelastede rulleknapper. Rulleknappen for kjørecomputeren har i tillegg en trykk-funksjon, slik at man på en uvanlig enkel måte både kan velge og nullstille ulike funksjoner.

Fjærbelastede hendler

Også blinklys- og vindusviskerhendlene er fjærbelastede. Det betyr at de hopper tilbake i utgangsposisjon etter bruk. Vi har tidligere vært litt skeptisk til denne løsningen, men har etter hvert funnet ut at denne teknologien fungerer ganske godt.

Smart hodestøttejustering

Det treekede rattet er tykt og godt. I tillegg har Opel laget utsparringer for tomlene og fingergrep i bakkant, noe vi trivdes svært godt med. Spaken for høyde- og dybdejustering er svært lett tilgjengelig, nok et eksempel på at Opel de siste årene har lagt stadig større vekt på ergonomi. Et annet eksempel er høydejusteringen av hodestøttene. Dette foregår ved å trykke inn en knapp på siden av hodestøttene, som dermed frikobles og lett lar seg regulere i høyde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer