Plass og komfort

Fortwo er en moderne og artig bil med et annerledes og tidsriktig interiør. Lavt utstyrsnivå og spesielle løsninger trekker ned.

Publisert
Sist oppdatert

En av de største fordelene med en liten bil, er at den er lett å parkere. Smart Fortwo får plass i de trangeste luker og kan også parkeres på tvers. Derfor er det så synd at dørene er så brede. Brede dører krever nemlig mye plass når de åpnes. Dermed begrenses muligheten til å parkere på tvers mellom andre biler.

Fordelene med de brede dørene er selvsagt at inn- og utstigning går smertefritt. En egen hempe på siden av seteryggen sørger i tillegg for at man lett får tak i beltet, noe som ikke alltid er tilfelle i to- og tredørs biler.

Spesielt interiør

Når man er på plass i førersetet i en Fortwo, kan man faktisk snu seg og berøre bakruten. Likevel oppleves ikke bilen som plagsomt trang. God takhøyde og store sideruter skaper luft og vår bil var i tillegg utrustet med et stort glasstak (2.048 kroner) som slipper inn mye lys.

Interiøret er på mange måter spesielt. Store flater er dekket av stoff og luftdyser står på dashbordet som små radarkupler. Midt på dashbordet finner vi turtelleren og en analog klokke. Omgivelsene utenfor speiles seg i blanklakkerte flater under frontruten og et lite instrumentpanel inneholder en halvsirkelformet fartsmåler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.