Plass og komfort

Tucson GLS har et elegant interiør, et høyt utstyrsnivå og god bakseteplass. Lasterommet er imidlertid lite sammenlignet med de største konkurrentene.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har mye pent å si om biler som Honda CR-V og Nissan X-Trail. Interiørene er imidlertid ikke noe å skryte av. Små-SUV-klassen kjennetegnes nemlig ved interiører som virker lite planlagte, billige og gammeldagse sammenlignet med det vi har blitt vant til fra kompakt- og mellomklasse-biler de siste årene.

Elegant interiør

Med dette som utgangspunkt, tør vi påstå at Tucson-interiøret er blant klassens mest elegante. Polstret plast glimrer riktignok med sitt fravær. Til gjengjeld er dashbordkonsollen lekker og instrumentene moderne og lettleste. Overgangen mellom dører og dashbord er stilig og knapper og hendler både pene og behagelige å ta på. De fleste materialer har fin overlatefinish og sølvfarvet plast binder sammen dashbordkonsoll og girspak på en elegant måte.

Fint dørknepp

Kvalitetsfølelsen styrkes ved at dørene tettes ved hjelp av et dobbelt sett med gummilister og at både dørkneppet og sentrallåsen lyder pent. Muligheten for å justere høyden på sitteputen både i for- og bakkant gir god sittestilling og et stort antall oppbevaringsrom og koppholdere sørger for at det er lett å bli kvitt telefon, mynter og kvitteringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer