Plass og komfort

Lengden sørger for at valget står mellom baksetepassasjerer eller bagasje.

Publisert
Sist oppdatert

Og det er positivt at det er et valg, baksetebenken går på skinner, og kan flyttes frem og tilbake etter behov. Med baksetene i bakerste posisjon er det så vidt det er plass til to smale bager i bagasjerommet, men det er god plass til to voksne i setene. Eller kanskje like relevant, du kan ha et bakovervent barnesete der uten at det blir umulig å sitte i forsetene.

Lider litt for skjønnheten

For å få hekken til å ligne på lillebror Fourtwo er en del bagasjeplass ofret, bakluken er mer vertikal en strengt tatt nødvendig. Også lastekanten er også uvanlig høy. En ting som redder kapasiteten er at bakseteryggen også er relativt høy, noe som gjør det mulig å stable i høyden.

Annerledes

Vingen som utgjør øvre del av dashbordet har en overflatefinish som minner om stoff, det ser bra ut, og hvis det holder å støvsuge for at nybilfølelsen skal opprettholdes er løsning genial. Vi tror kanskje at det ikke er slik, og at det fort kan bli vanskelig å holde denne delen av bilen pen.

Dashbordet er veldig ryddig, og litt overraskende er det ikke en morsom radio i sprek design som kommer med bilen, men en veldig konservativ variant som vi kjenner igjen fra Mercedes-Benz. Med unntak av akkurat rundt rattstammen går det en hylle i hele dashbordets bredde. Denne hyllen har en gummimatte, og den fungerer fint til å legge fra seg småting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer