Plass og komfort

Det viktigste argumentet for Jazz er den geniale bakseteløsningen. I sammenheng med ansiktsløftingen har førermiljøet blitt mer eksklusivt.

Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere bilprodusenter satser på intelligente baksete- og bagasjeromsløsninger. Disse er imidlertid oftest forbeholdt fleksi- og flerbruksbilene. Jazz er dermed en av de få småbilene som kan skilte med en løsning som er en fleksibil verdig.

Ved å vippe ned seteryggen forsvinner både sittepute og seterygg ned i gulvet. Dermed åpenbares et flatt og brukervennlig lasteromsgulv. Alternativt kan sitteputen vippes opp mot bakseteryggen, noe som gir mulighet for å frakte svært høye gjenstander, for eksempel en yukka-palme. Fordi både seterygg og sittepute er delt i forholdet 60/40, oppstår muligheten for å kombinere de to smarte løsningene.

Fin dashbordkonsoll

Førermiljøet var i utgangspunktet ikke bilens sterkeste kort. Men i sammenheng med ansiktsløftingen har interiøret blitt langt mer tiltalende. Blant annet har dashbordkonsollen blitt lekker og moderne. Ett lettbetjent og oversiktlig elektronisk klimaanlegg er på plass og radioen har blitt tøffere. Fire smarte vippebrytere står til disposisjon og sølvfarvet plast bryter opp det sorte interiøret.

Gusjete oransjefarve

Sølvfarven går igjen i det nye rattet, som prydes av fem velfungerende knapper for betjening av radio og CD-spiller. Bak rattet finner vi nye instrumenter, men disse er ikke noe stort fremskritt sammenlignet med de som ble ofret. Den nye oransjefarven er etter vårt syn gusjete og temperaturmåler glimrer fortsatt med sitt fravær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer