Plass og komfort

En småbil med plass til langbente i forsetet, og uten de aller mest finurlige seteløsningene.

Publisert
Sist oppdatert

Flere konkurrenter satser på bakseter som går på skinner slik at du kan velge å prioritere bakseteplass eller bagasjeplass. Mazda har valgt et tradisjonelt baksete til Mazda 2, men plassen er så vidt god at den klarer seg med både akseptabel plass både for passasjerer og bagasje.

Søppel

Vi tester mange biler i løpet av et år, og det er små detaljer som skiller positivt eller negativt man gjerne husker over tid. Den lille smarte søppelkassen ved siden av hanskerommet er en positiv detalj vi vil huske fra Mazda 2, etter en uke med bilen som en del av hverdagen ble den lille beholderen høyt verdsatt.

For eksempel da vi skulle levere bilen tilbake slapp vi å bruke tid på å renske opp for bompengekvitteringer og sjokoladepapir overalt i bilen, vi trengte kun å tømme den lille beholderen.

God og dårlig

Radio er en del av standardutstyret i Mazda 2. Den har rattbetjening, og det er både komfortabelt og øker sikkerheten ved at du ikke trenger å tukle med betjening i midtkonsollen. Det er den positive delen av dette standardutstyret. Skåret i gleden ar at CD-spiller ikke er inkludert, den må du regne med å betale inntil 3.000 kroner ekstra for. Dessuten er radioen ikke av de aller beste, på landeveien sliter den faktisk med de aller vanligste stasjonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer