Plass og komfort

C4-kupeen er tidsriktig og elegant. Plassfølelsen i forsetene er god og bakseteplassen brukbar.

Publisert
Sist oppdatert

De sentralt plasserte, digitale instrumentene og det spesielle rattet medvirker til at C4 fremstår som moderne, mens den fremskutte frontruten og de store sidevinduene skaper god plassfølelse. Overgang mellom dører og dashbord er tett og de aller fleste elementer er pent integrert. Dashbordplasten er polstret og materialene har stort sett fin overflatefinish.

Teite setevarmeknapper

De mange knappene på rattet burde etter vårt syn kunne resultert i en mer oversiktlig dashbordkonsoll. Riktignok er klimaanlegget med sine store vriknotter lettbetjent, men radioen tar tid å bli kjent med, ikke minst når radiopanelet i tillegg brukes for å betjene navigasjonssystemet. Setevarmeknappene er plassert nede på setene, noe som betyr at de i praksis er usynlige. Dermed er de nærmest trafikkfarlige å betjene inntil man blir kjent med dem.

C4 har én koppholder, brilleholder, to lommer i hver dør og to lukkbare smårom. Vi kunne imidlertid ha ønsket oss enda flere og lettere tilgjengelige oppbevaringsrom.

Nydelig skinnratt

Både seter og ratt kommer i flere versjoner, og de vi var borti var gode. Spesielt lot vi oss imponere over det skinntrukkede rattet, som er utrustet med både utsparringer for tomlene og utvekster klokken ti på to. Citroën har imidlertid ikke klart å finne noen god løsning på det klassiske sikkerhetsbelte-problemet i tredørsversjonen. Dermed må man strekke seg irriterende langt bakover før man får tak i beltet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer