Plass og komfort

XC70-kupeen preges fortsatt av svensk orden, fin overflatefinish og høy opplevd kvalitet.

Publisert
Sist oppdatert

Også XC70-interiøret har i sammenheng med ansiktsløftingen gjennomgått visse endringer. Blant annet er interiørkonsollen nå rammet inn og knapper for direktevalg av radiostasjoner er på plass. Midtkonsollen er også oppgradert, og under et rullelokk finner vi to koppholdere. Ytterligere to stykker skjuler seg under lokket på midtarmlenet.

Nye setejusteringer

Vårt testeksemplar var en såkalt Summum, og hadde derfor elektrisk justerbare seter. I biler med manuell justering, vil Volvo-kjenneren legge merke til at både høyde- og sitteputevinkel nå justeres via jekkespaker. Hjulet for justering av korsryggstøtten krever nå mindre kraft ved betjening. Og hodestøttene har blitt smalere. Dette for å gi baksetepassasjerene bedre sikt.

Premium-følelse

Hovedlinjene i XC70-interiøret ligger imidlertid fast, noe som innebærer særdeles ryddig plassering av knapper og brytere, oversiktlige instrumenter, deilige forseter og ekte premium-følelse. Bakseteplassen er fortsatt begrenset og med tanke på bilens størrelse er benplassen skuffende. Lasterommet, derimot, er både romslig og lettbrukt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer