Plass og komfort

Begrenset med plass, men med praktiske løsninger som gjør hverdagen enklere.

Publisert
Sist oppdatert

Begge forsetene har en praktisk skuff under, og savnet av hanskerom er ikke påtrengende. Koppholdere er på plass, og selv om de er på grensen til symbolske er det også funnet plass til dørlommer på den smale bilen.

Minimumskomfort

Med elektriske vinduer foran og varme i setene er det kun fjernbetjent sentrallås som mangler for at vi kan krysse av for akseptabel minimumskomfort. Vi savner også radio/CD, klimaanlegg og elektrisk justerbare speil på standardutstyrslisten, men de to førstnevnte kan man krysse av for på ekstrautstyrslisten.

Klønete i bruk

Bakluken kan kun åpnes med nøkkel eller hendel ved førersetet, og det oppleves ofte litt tungvint. En annen klønete detalj har med nedfellingen av bakseteryggen å gjøre. For det første må hodestøtten av, i tillegg må låsen for sikkerhetsbeltet tres mellom sitteputen og ryggen når setet felles opp igjen.

En annen klønete detalj er utformingen av forsetene. Ryggen er så svai at skuldrene ikke får kontakt med øvre del av setet, og særlig på langtur gir det en slitsom sittestilling. Førersetet er heller ikke optimalt for lange personer, lårene kommer i konflikt med rattet og vinkelen på foten blir veldig skarp. Det er ikke mulig å justere rattet i høyden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer