Plass og komfort

Octavia-interiøret kjennetegnes ved god plassutnyttelse, smarte løsninger og høy opplevd kvalitet.

Publisert
Sist oppdatert

En av de viktigste årsakene til at det er så lett å trives i nye Octavia, er de mange smarte løsningene. Ta for eksempel parkeringsbilett-klypen i frontruten. Hvorfor har ikke alle biler en slik? Eller de geniale handleposekrokene i bagasjerommet, som selvsagt burde vært standardutstyr i alle biler. Skuffen under passasjersetet er også smart, i likhet med bensinkort- og pennholderne i hanskeromslokket. Det store utvalget av kopp- og flaskeholdere imponerer og uvanlig mange oppbevaringsrom sørger for at man alltid har et sted å legge fra seg lommebok og mobiltelefon. Vi nevner også at klimaanlegget betjenes via hjul, noe som er langt mer praktisk enn trykk-knapper. Og de store radioknappene lette å lokalisere og behagelige å berøre.

Eksklusiv

Octavia er ikke bare praktisk, bilen oppleves samtidig som eksklusiv. Overgang mellom dører og dashbord er tett, dashbordplasten polstret, diskanthøyttalerne nydelig integrert og materialkvaliteten upåklagelig. Under sidespeilene finner vi innstigningslys og samtlige knapper, inkludert de åtte vi finner på rattet, er utrustet med grønne, lysende symboler. Om ønskelig kan faktisk belysningen i rattknappene deaktiveres med en egen knapp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer