Plass og komfort

Mindre bagasjerom, og ingen plassrevolusjon i baksetet, gjør at siktet må stilles om.

Publisert
Sist oppdatert

Noen eiere av 406 stasjonsvogn vil oppleve plassen i 407 SW som et klart tilbakeskritt. Vi har hørt mange forskjellige forklaringer på hvorfor Peugeot har valgt å tilby mindre plass i det som kan se ut som etterfølgeren, men ingen av forklaringene gjør plassen i 407 SW større.

Trøst i lillebror

For noen vil muligens 307 stasjonsvogn kunne overta jobben etter 406, den tilbyr både i vanlig- og SW-utgave mer plass enn i nye 407 SW. Prisene likner også mer på utgåtte Peugeot 406.

For mange andre er det ikke behovet for plass som er størst, 407 SW er en tøff bil med mange andre kvaliteter enn akkurat bagasjeromsvolum. Den kompakte formen, som er rappet fra kompaktklassen, gir sammen med det store glasstaket en kombinasjon av lunhet og luft som du ikke finner i så mange andre biler.

Ser du ut gjennom bakspeilet vil du få ett inntrykk av at du kjører en kompakt bil som Alfa 147. Mye er gjort for å pakke bilen godt rundt passasjerene. Forsetene fungerer godt, og spesielt føreren vil føle seg godt tilgodesett. Baksetepassasjeren vil ikke føle seg like begunstiget, særlig benplassen er skuffende for en ny mellomklassebil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer