Plass og komfort

Picanto-interiøret er ikke eksklusivt. Til gjengjeld er kupeen frisk, moderne, lys og brukervennlig.

Publisert
Sist oppdatert

Polstret plast glimrer med sitt fravær i Picanto. Likevel oppleves ikke kupeen som simpel. Dashbordets overflatefinish er fin og overgangen mellom dører og dashbord pent utført. Fremskutt frontrute bidrar til god plassfølelse og store vindusflater skaper en lys kupé. Vinduskarmer og øvre del av dashbordet er i sort plast, men store flater prydes av lysegrå materialer. Også setene er tofarvede, noe som også bidrar til å skape en frisk og tiltalende kupé.

God korsryggstøtte

Setene, som i vårt testeksemplar var ispedd en særdeles livfull blåfarve, er gode. Blant annet får korsryggen god støtte. Sitteputen kunne gjerne vært lengre, men produserer likevel brukbar lårstøtte. Kraftigere sidevanger hadde heller ikke vært oss i mot, men med tanke på hva slags bil vi snakker om, er sidestøtten godkjent.

Det som er mer alvorlig, er at førersetet ikke kan justeres i høyden. Når rattet heller ikke kan justeres i dybden, blir innstillingsmulighetene temmelig begrensede.

Masse oppbevaringsrom

Antall oppbevaringsrom har vi imidlertid ingen ting å utsette på. I tillegg til dørlommer og hanskerom fant vi to koppholdere, en brilleholder, en skuff under passasjersetet samt hele fem rom av ulike størrelser rundt omkring i kupeen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer