Plass og komfort

Ram SRT-10 har en seterad og er registrert for tre personer. Høyre og venstre er gode sportsseter, men det i midten er av typen krakk. Komfort- og lydnivå er tilpasset entusiastene.

Publisert
Sist oppdatert

Amerikanske pickuper har enorme dører og oppklatringen til setet går fint. SRT-10 har også stigtrinn som kan brukes for å lett oppstigning. Setene kan justeres elektrisk og bortsett fra korsryggstøtte er det meste på plass. I tillegg kan pedalene også justeres elektrisk. Sitteposisjonen blir bra, det er god plass og dette er de beste amerikanske bilsetene vi har sittet i.

Interiør

Interiøret er ikke så aller verst hvis hvis vi vurderer det opp mot andre amerikanske pickuper. Setene er i sort skinn og alcantara og dashbordet har innslag av litt metall. I tillegg har A-stolpen blitt utstyrt med en oljetemperaturmåler. Det er både nyttig, pynter opp og skaper litt high performance-stemning. Rattet er utstyrt med radio-betjening, og det har aldri vært så nyttig som her. Fra førersetet er det nemlig en drøy armlengde frem til selve stereoanlegget. Stereoanlegget er også noe for seg selv. Det er svært kraftig og bak det midterste setet er det montert en diger basshøytaler. Ved hard akselerasjon i takt med mye lyd fra anlegget oppnår du et lydnivå som best beskrives som øredøvende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer