Plass og komfort

BMW 1-serie er påkostet, velutstyrt og rommelig nok til å tilfredsstille små familiers behov.

Publisert
Sist oppdatert

1-serie er en svært godt utstyrt bil. Selv innstegsmodellen 116i kan skilte med to-soners elektronisk klimaanlegg, integrert radio med CD-spiller, ESP (DSC), 6 kollisjonsputer, kjørecomputer og elektriske vindusheiser i fordørene. I tillegg får man lyktespylere, følg-meg-hjem-lys, to-trinns bremselys, elektronisk oljepeiling, batterifri nøkkel, permanent batteriovervåking samt start og stopp-knapp.

Velger man en av de to businessmodellene, 116i eller 118d, får man i tillegg metallic lakk og vinterhjul på kjøpet. Fordi 120i ikke er en businessmodell må man betale for overnevnte. Også lettmetallfelger og rattbetjening av radioen er ekstrautstyr. Til gjengjeld får man elektriske vindusheiser i bakdørene hvis man velger 120i.

Eksklusiv kupé

Interiøret er påkostet og eksklusivt. Både materialvalg og overflatefinish sørger for at 1-serie har en av de flotteste kupeene i kompaktklassen.

Vårt test-eksemplar hadde sportsseter i skinn, noe som selvsagt er ekstrautstyr. Vi vet derfor ikke hvordan de ordinære setene oppleves. Sportssetene har mange sterke sider, blant annet kan sidevangene justeres elektrisk, noe som gir mulighet for svært godt sidestøtte. Justeringsmulighetene er mange, blant annet kan sitteputen forlenges. Dette, kombinert med et ratt som er justerbart også i dybden, gir mulighet for en komfortabel sitteposisjon for de fleste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer