Plass og komfort

C-klasse er og oppleves også som en større bil, særlig bagasjerommet frister mer for ferieoppakninger.

Publisert
Sist oppdatert

Bilene er ellers ganske forskjellige innvendig, og mange av forskjellene er av typen som smaken avgjør. I C-klasse sitter du klassisk lavt med god støtte til lårene. Du omsluttes av instrumenter og midtkonsoll, og bilen må sies å være førerorientert.

I V50 sitter du relativt høyt i en kupe som oppleves som luftig. Interiøret og fargevalgene er lyse og moderne, og også dashbordets utforming mer tidsriktig enn i Mercedesen.

Fine arbeidsplasser

Uansett om du foretrekker å sitte høyt eller lavt, begge disse bilene tilbyr god langturkomfort. Instrumenteringen fungerer godt selv om både Volvo og Mercedes-Benz har noen kjepphester som skiller dem fra gjennomsnittsbilen i klassen. Ingen av disse er uoverkommelig å leve med, og selv multifunksjonshendelen til Mercedes på venstre side av rattet er lettbrukt til tross for at svært mange funksjoner er samlet på en pinne.

Også lydnivået er mer behagelig i C-klasse enn i V50, men begge bilene ligger godt an i forhold til andre mellomklassebiler på dette området.

Bakover

Ingen av disse to leverer imponerende bakseteplass, men i C-klasse kan passasjerene foran og bak forhandle seg frem til en posisjon der to voksne sitter komfortabelt etter hverandre. Det kan de også i V50, men setene er ikke like komfortable.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer