Plass og komfort

Setene er komfortable og fine å se på. Dashbordet er også pyntet opp, og bak finner vi enda et godt argument for et stort overheng.

Publisert
Sist oppdatert

Det er mer enn det usedvanlig tøffe og velformede rattet som gjør at 407 blir en liten opplevelse bak rattet. Utsikten fra forsetene er enorm og Peugeot har klart det samme her som på 307, å lage en frontrute som gjør inntrykk av at du kjører en kjempebil. Utsikten er bra og den er forholdsvis lettkjørt i bybildet selv om det er mye av bilen, både foran og bak, du ikke ser fra førersetet.

Eksklusiv

Setene er gode og ikke minst eksklusive. Det samme gjelder sportsrattetet med tre eker som kan justeres i både lengde og høyde, luksuriøse instrumenter og midtkonsollen som er stappfull av knapper, og som krevde litt innsats før vi hadde full oversikt. I midtkonsollen finner du også en stor skjerm hvor du har navigasjon og hvor du for eksempel kan se innstillingene for klimaanlegg, kjørecomputer og radio. Førermiljøet er med andre ord fint og det er mye plass foran.

Stopper på B-stolpen

Det virker som utviklingsteamet begynte å slappe litt av når de kom halveis bakover i bilen. Plassen i baksetet er for liten. Den mangler både plass til ben og hode, og vi trenger bare å nevne biler som Ford Mondeo, Skoda Superb og Mazda 6, så er det meste sagt om hvordan det burde vært. Her taper 407 mye. Det samme gjelder designet det stopper også litt opp midt på bilen. Fronten er jo spesiell og kanskje til og med råtøff. Baken på sedanen er mer ordinær. Her har Peugeot vært mye heldigere med stasjonsvognen. Den ser mye tøffere ut i baken. Vi får håpe den har et mer brukervennlig baksete også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer