Plass og komfort

Hvis plass er det viktigste, og du er dømt til å velge en kupe, vil RX-8 levere langt mer enn det vanlige for klassen.

Publisert
Sist oppdatert

Bagasjerommet er volumstort men litt rart i formen, den plassen som imponerer er baksetepassasjerenes. Inngangen er svært forenklet av dørenes form, og hvis forsetepassasjerene tar litt hensyn er det fullt mulig for to voksne å bli med på tur.

De vil riktignok ikke se alt for mye til siden, men kan trøste seg med at en tykk A-stolpe gjør at de som sitter foran heller ikke har så mye bedre utsikt. Takhøyden er imponerende god, og baksetepassasjerene har på samme måte som foran to koppholdere og et lite oppbevaringsrom mellom seg. Disse er lagt oppå transmisjonstunnelen som markerer seg kraftig inne i kupeen.

Vonde seter

Forsetene i RX-8 er ikke helt gode. Sidevangene gir ikke nok støtte, og sitteputen er hard på en billig og ikke sportslig måte. Hvis du legger seteryggen for langt bakover dukker det opp en vond kant i bakkant av sitteputen. I tillegg kjenner du stolskjellettet gjennom polstringen og lange personer vil i versjonen med soltak måtte sitte med hodet på skakke. På toppen av det er sidestøtten både i ryggen og sitteputen trukket i et plastmateriale som garanterer klamhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer