Plass og komfort

Noe av det som plaget den forrige 5-serien var lite bagasjerom. Det er fikset samtidig som plassen innvendig også har bedret seg mye.

Publisert
Sist oppdatert

Volumet på bagasjerommet har økt med 90 liter. Det både synes og merkes. I tillegg kan du løfte opp bagasjeromsgulvet og under det finner du masse små skillevegger hvor du kan dandere små "smuglrerom " etter behov. Veggene gjør at ikke varene rutsjer frem og tilbake. Gulvet står også oppe av seg selv, noe som gjør tilgangen enkel. Resten av bagasjerommt er firkantet og lett å utnytte. Som tilleggsutstyr kan du få en knapp på nøkkelen som åpner og lukker luken.

Romslig for mennesker også

Dette er en av svært få ganger vi disponerer en BMW uten sportsseter. Forsetene her er mye flatere enn det vi er vandt til fra BMW, men egentlig ikke noen nedtur av den grunn. Det største problemet er at du seiler fra side til side i svingene. Baksetepassasjerene har det også bra. Det er nok både takhøyde og benplass til selv storvokste mennesker.

Uvant

Det er en stund siden første gang i vi kjørte 7-serie med iDrive (hjulet mellom setene i midtkonsollen) for første gang. Systemet er forenklet en hel del siden det, men det er fortsatt uvant, og etter at vi testet den nye Audi A6 ble vi helt sikre på at BMW kan gjøre sin iDrive enda enklere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.