Plass og komfort

Nye Corolla Verso er et hyggelig og praktisk bekjentskap. Sol-versjonen byr i tillegg på et svært høyt utstyrsnivå. Men det som imponerer aller mest, er muligheten for å felle samtlige bakseter ned i gulvet.

Publisert
Sist oppdatert

Så vidt oss bekjent var det Opel som først fant på å gjemme bilseter i gulvet. Syvseteren Zafira, som kom i 1999, ble en kjempesuksess for Opel, blant annet fordi de to bakre setene kunne felles ned i bagasjeromsgulvet. Denne løsningen har blitt kopiert av mange andre bilprodusenter, deriblant Volkswagen og Renault, som har utrustet Touran og Grand Scenic med tilsvarende løsninger.

Fra syvseter til varebil på et blunk

Merkelig nok var det ingen av dem som valgte å implementere samme løsning for den andre seteraden. Men det gjorde Toyota. Ved hjelp av fem raske håndgrep kan nemlig Corolla Verso forvandles fra en syvseter til en toseters varebil med flatt gulv. Dermed slipper man, som i konkurrentene, å bruke både tid og krefter på å montere ut de tre setene på andre seterad. Toyotas løsning er så enkel, brukervennlig og genial at den helt sikkert vil sette standard for fremtidige fleksibiler.

Plass til syv voksne

De store flerbruksbilene, som for eksempel Citroën C8, Peugeot 807, Renault Espace og Volkswagen Sharan, byr på god plass for syv passasjerer. I den mindre fleksibilklassen er det imidlertid ingen selvfølge at tredje seterad rommer voksne passasjerer. Men Corolla Verso er faktisk en ekte syvseter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer