Plass og komfort

Lengden på bilen gjør naturlig nok plassforholdene gode. Både foran og bak er det nok plass. Bagasjerommet er også enormt til å være i en sedan.

Publisert
Sist oppdatert

Audi har lenge hatt et godt tak på interiør. Materialvalg og finish har vært i toppklasse og det er i høyeste grad også tilfelle med nye A6. Interiøret minner veldig om A8 og det meste er veldig lett å bruke. I den øvre delen av dashbordet får du informasjom, mens det meste betjenes med panelet bak girspaken. Styring for klimaanlegget sitter i midtkonsollen, men det passer fint å ha det der også. Dette er brytere vi ikke benyttet veldig mye. Knappesamlingen bak girspaken er enkel å håndtere og krever minimal bruk av bruksanvisningen. Hovedvalgene gjøres med med knapper på hver side, mens detaljstyring skjer med et hjul omkranset av fire mindre knapper. Du kan også snakke til dette systemet, men det er mye enklere å bruke knappene. Kvinnen i dashbordet hadde litt problemer med å forstå oss.

I denne knappegruppen finner du også elektrisk drevet håndbrekk. Det betjenes med enda en liten knapp som gjør at du slipper en stor arm som stikker opp mellom setene.

Gode seter

Vår testbil var utstyrt med sportsseter. Setene er høye, brede og med justerbar lengde på sitteputen. Innimellom sitter vi på seter hvor vi føler at baken såvidt får plass på puten. Når vi trekker ut forkanten av setet på testbilen kjenner vi kanten på setet i leggen. 30 mil uten pauser er ikke noe problem. Det samme gjelder baksetet, vi har ikke tilbragt så mye tid der, men konstanterer at det er veldig romslig. Det er det beste baksetet i klassen. To store voksne personer har ikke noe problem med verken takhøyde eller benplass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer