Plass og komfort

Streetwise-nøkkelen er tynn, slarkete og simpel - og gir dermed et forvarsel om hva som møter deg når du åpner Streetwise-døren.

Publisert
Sist oppdatert

Streetwise-interiøret er rett og slett et sorgens kapittel. Selv de billigste koreanske modellene har interiører som ville kommet godt ut av en sammenligning med Streetwise. Se for eksempel på midtkonsollen. Knapper, brytere og hendler er ikke bare billige av utseende, de kjennes billige ut også. Aller verst er temperaturvelgeren, som ikke bare er slarkete, men som i tillegg knirker når du betjener den. Den billige Sony-radioen er plassert altfor lavt og knappene er altfor små. Hadde det ikke vært for at den kunne betjenes fra rattet, ville vi rett og slett ha karakterisert den som trafikkfarlig.

Godt synlige kabler

Det er ikke bare knapper og hendler som gir et simpelt inntrykk. Også forsøket på integrering av luftdysene er elendig håndverk, de midtre ser ut som om de er i ferd med å falle ut. Overgangen mellom B-stolper og tak er i samme klasse, men det som imponerer aller minst, er kablene som tyter ut under hanskerommet.

Mangler lyspunkter

Også belysningen er et skuffende kapittel. I Streetwise finner du ingen leselys, verken foran eller bak. Alt du finner er en trist lampe midt i taket. Når det blir mørkt vil du finne ut at bare knappene i midtkonsollen har lyspærer. Skal du betjene vinduene, justere sidespeilene, slå på tåkelysene eller justere høyden på frontlyktene må du pent ta med deg lommelykt - eller vente til offentlige lyktestolper gjør det mulig å finne frem i kupeen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.