Plass og komfort

Seks gode seter der fem av dem frister for en høneblund.

Publisert
Sist oppdatert

Alle seks setene om bord har skinntrekk og Mercedes-Benz’ spesielle hodestøtte som kan dybdejusteres slik at hodet får god hvile. Alle setene har armlener, og ryggvinkelen kan justeres med god klaring til de som sitter bak. For persontransport av voksne er det lett å falle for plassen og komforten i Viano.

I førersetet sørger høyde- og dybdejusterbart ratt for at det er enkelt å finne en fornuftig kjørestilling. Sitteputen er høyderegulerbar i forkant og bakkant, og det eneste som plaget oss litt var at utbulingen av dashbordet ved girspaken ikke var så behagelig å lene benet mot.

Litt høyt lydnivå

Det oppstår lyder i biler med så mye volum som Viano. Motorlyden slår igjennom av og til, og mengden veistøy er moderat. Likevel plages vi litt av den litt dype romlingen som ofte oppstår i biler av denne typen. Det vil være vanskelig å gjennomføre en fornuftig samtale mellom fører og bakerste passasjer, og radioen har vi en tendens til å bli skru opp så høyt at det blir slitsomt over tid.

Best i tredje

Det er mye luft rundt hver enkelt passasjer, og det er kanskje den største luksusen i Viano. For passasjerene i andre seterad er det mye luft, men lite luftemuligheter. Det er kun foran og i tredje seterad at vinduene lar seg åpne. Heller ikke koppholdere er det funnet plass til for de som sitter på rad to. Over alle setene bak i Viano er det luftdyser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer