Plass og komfort

Stasjonsvognvarianten beholder komforten fra sedanutgaven, og har plassen du trenger i en familiebil.

Publisert
Sist oppdatert

Jaguar X-type som stasjonsvogn virker gjennomført. Lydisoleringen er god, utførelsen er elegant og løsningene som er valgt i bagasjerommet er gode. For eksempel fungerer bjelken som inneholder bagasjeromsskjuleren som en oppbevaringsplass for et realt bagasjesikringsnett.

Bagasjerommet har god bredde. Stasjonsvognen er akkurat like lang som sedanen, så i praksis har du samme areal men større volum til rådighet hvis du velger førstnevnte.

Ny rattbetjening

Løsningen for styring av radio og konstantfartsholder er endret fra knapper mellom ekene i rattet til gummihjul på selve mellomflaten på rattet. Det er en endring til det bedre, og hjulene har akkurat passe motstand slik at de kan brukes presist.

Utformingen av dashbordet i X-type er spesiell uten at det går ut over funksjonaliteten. Materialvalget gir et eksklusivt inntrykk, men for eksempel trerattet (ekstrautstyr) er litt vel mye av det gode og ikke spesielt behagelig i bruk.

Fortsatt trang

Selv om takhøyden er bedre i stasjonsvognen er det fortsatt trangt for bena i baksetet. Får du plass sitter du og en til godt i formede skinnseter, og med ett midtarmlene som inneholder koppholdere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer