Plass og komfort

Til å være mindre enn X5 er plassen god i X3. Det som skiller den fra tilsvarende biler i klassen er komfort-nivået, som på X3 lider under de ekstremt sportslige kjøreegenskapene.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om X3 er litt kortere enn X5 er plassforholdene gode. Det er helt opplagt at plassutnyttelse er et fag som vies mye oppmerksomhet. At denne bilen er nesten like stor som en X5 er også et signal om at X5 i fremtiden kan bli en god del større enn den er i dag.

Foran

De utvalgte som skal kjøre bilen vil ikke møte på mange problemer. Rattet kan justeres i høyde og lengde og setet har elektriske justeringer med minne. Det har også mulighet for å forlenge sitteputen ved å trekke ut den fremre delen av sitteputen. Dette er helt topp for de med lange bein. Sportsetene klemmer på de riktige stedene og du sitter godt. De som ikke har nok polstring på egen bak vil kanskje oppleve setene som harde. Testbilen var også utstyrt med et kraftig stereoanlegg, men CD-spiller i dasbordet har den ikke. Den har kun veksler som sitter mellom setene. Du må dermed stoppe for å kunne sette inn nye plater. Når vi er i området rundt dashbordet kan vi også nevne at BMW har vært litt uheldig med plastkvaliteten der. Det er for hardt og simpelt og trekker inntrykket i kupeen ned. De har også vært uheldig med slamrelyden som oppstår når du lukker dørene. Slikt er vi ikke vant til fra BMW.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer