Plass og komfort

I forbindelse med syvseteren Corolla Verso blir det naturlig nok mye snakk om seter, de vi husker best er forsetene.

Publisert
Sist oppdatert

Forsetene er nemlig de beste Toyotasetene vi har sittet i. Det er ganske store, har tilstrekkelig med innstillingsmuligheter og gir god støtte til tross for at det ikke finnes noen egen regulering av korsryggstøtten.

Nesten bra bak

Også når vi flytter oss ett hakk bakover overrasker setene positivt. Ryggvinkelen i baksetene kan justeres enkeltvis, og i tillegg vippes sitteputen opp i forkant avhengig av ryggvinkelen. Dette sørger for at du sitter mye bedre i sovestilling. Med baksetene i bakre posisjon er det ikke noe problem med benplassen. Men med alle tre seteradene i bruk, må de som kan justere sine seter ta hensyn til de bak seg.

Døråpningen inn til baksetene er stor og praktisk, men dessverre for små barn sitter vinduene høyt oppe på døren. Dette gir ett mer dynamisk design, og sure barn som ikke kan se ut. Den bakerste seteraden er på grunn av benplassen og takhøyden best egnet for barn.

Endelig

En gjenganger i våre tester av biler fra Toyota, og mange andre japanske biler, er fraværet av dybdejustering av rattet. Endelig har Toyota hørt på oss, og denne detaljen gjør at svært mange flere vil finne seg godt til rette bak rattet i Corolla Verso.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer