Plass og komfort

Volvos nye midtkonsoll stiller i en klasse for seg og er rosinen i et ryddig og eksklusivt interiør. Bakseteplassen er den nye bilens svakeste kort.

Publisert
Sist oppdatert

- Hvorfor har ingen gjort dette før? Det var tanken som umiddelbart dukket opp da vi for første gang fikk se Volvos nye midtkonsoll. For denne midtkonsollen er blant de mest elegante og stilfulle designelementene vi noen gang har sett i en bil. Den slanke midtkonsollen strekker seg som en bro mellom dashbordet og girspaken, noe som gir hele kupeen et futuristisk preg.

De viktigste radio- og klimafunksjonene betjenes via store, lettbetjente vriknotter, mens de andre funksjonene er gruppert i noe som kan minne om en vertikalt plassert fjernkontroll. Samtlige taster har en liten utvekst i nedre del, noe som gjør dem svært behagelige å betjene.

Høy kvalitetsfølelse

Også resten av kupeen understreker at man befinner seg i premium-bil. Dashbordet er polstret og alle overflatematerialer har en førsteklasses finish. Luftdysene, lysbryteren og den høyt plasserte tenningslåsen er pent integrert og detaljer i børstet stål sørger for at et relativt grått interiør ikke blir kjedelig. De kraftige hendlene har en ru overflate, noe som gjør dem behagelige å betjene og det deilige rattet har knapper for betjening av både radio og fartsholder. Et relativt lite instrumenthus rommer fire ryddige og lettleste instrumenter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer