Plass og komfort

Plassen er viktig for mange og her er vi bortskjemt med Honda CR-V. Outlander klarer ikke tetplassen når det gjelder plass, men kan tukte resten.

Publisert
Sist oppdatert
Plass og komfort
Plass og komfort


De fleste av konkurrentene i denne klassen har reservehjulet montert utenpå bilen. Outlander, Nissan X-Trail og Subaru Forester har ikke det. Det går utover bagasjerommet, men bilene ser mer eksklusive ut. Dette gjør også Outlander litt trang i lasterommet.

Bra plass til mennesker

Du sitter godt i Outlander selv om vi kunne tenke oss og skyve setet litt lenger bakover. Vi blir sittende litt tett på rattet, men siden det ikke kan justeres i lengden ville det blitt langt frem til rattet med bedre justeringsmuligheter av setet. Det er ikke noen formildende omstendighet, men heller en dobbel mangel. Den begrensede bevegligheten på forsetene gjør at det uansett blir god plass i baksetet. Outlander har et bra baksete som passer selv for voksne.

Traust

Interiøret er ganske fint i denne sportsutgaven. Opplevd plastkvalitet er ikke på topp, men den er på god vei i riktig retning. Knappehysteriet mange biler er belemret med, finnes ikke i Outlander. Dette er noe av det mest oversiktlige som finnes. Når faceliften kommer om noen år kan de gjerne ha utviklet en integrert radio. Det hadde gjort interiøret enda bedre.

Komfortabel

Det er generelt behagelig å bli transportert i Outlander. Den er fast i fisken og det merkes i dumpene, men føles ikke ubehagelig. Vind- og dekkstøy er forholdsvis fraværende, men med mye belastning høres motoren godt.

Relevant utstyr

Outlander er ikke overlesset med utstyr. Her finner du kun det du trenger, og det er enkelt å bruke. Instruksjonsboken trenger du ikke bruke mye tid på med en ny Outlander på tunet. Utstyrsnivået fungerer greit fra billigste modell. Comfort + er grunnmodelllen med den store motoren, og Sport som vi har kjørt har i tillegg til grunnutrustningen også skinnseter og automatisk klimaanlegg.

Konklusjon og konkurrenter finner du mer om her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer