Plass og komfort

Plassen er viktig for mange og her er vi bortskjemt med Honda CR-V. Outlander klarer ikke tetplassen når det gjelder plass, men kan tukte resten.

Publisert
Sist oppdatert

De fleste av konkurrentene i denne klassen har reservehjulet montert utenpå bilen. Outlander, Nissan X-Trail og Subaru Forester har ikke det. Det går utover bagasjerommet, men bilene ser mer eksklusive ut. Dette gjør også Outlander litt trang i lasterommet.

Bra plass til mennesker

Du sitter godt i Outlander selv om vi kunne tenke oss og skyve setet litt lenger bakover. Vi blir sittende litt tett på rattet, men siden det ikke kan justeres i lengden ville det blitt langt frem til rattet med bedre justeringsmuligheter av setet. Det er ikke noen formildende omstendighet, men heller en dobbel mangel. Den begrensede bevegligheten på forsetene gjør at det uansett blir god plass i baksetet. Outlander har et bra baksete som passer selv for voksne.

Traust

Interiøret er ganske fint i denne sportsutgaven. Opplevd plastkvalitet er ikke på topp, men den er på god vei i riktig retning. Knappehysteriet mange biler er belemret med, finnes ikke i Outlander. Dette er noe av det mest oversiktlige som finnes. Når faceliften kommer om noen år kan de gjerne ha utviklet en integrert radio. Det hadde gjort interiøret enda bedre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer