Plass og komfort

Megane Sport Tourer leverer masse plass, både for passasjerer og bagasje. Men sære løsninger og fravær av utstyr trekker ned.

Publisert
Sist oppdatert

Det kanskje mest imponerende ved Megane stasjonsvogn er lasterommet. Ikke bare er det stort og lett å utnytte, i tillegg er selve åpningen gedigen. Dette, kombinert med svært beskjeden innlastingshøyde, sørger for at denne stasjonsvognen blir praktisk i det daglige. Ved behov for mer plass kan man i løpet av sekunder vippe frem sitteputene og legge ned seteryggene, som forøvrig er delt i forholdet 70/30. Da åpenbares mengder av plass, samt et nesten flatt lasteromsgulv. Om ønskelig kan det filtkledte lasterommet dekkes til med en gardin og under gulvet finner vi et reservehjul i full størrelse.

God tumleplass i baksetet

Også bakseteplassen er uvanlig god. Selv høye voksne vil kunne holde ut lange turer i dette baksetet, som byr på god tumleplass for både føtter og knær. Også takhøyden er tilstrekkelig for voksne. Uvanlig myke sitteputer sørger for høy komfort, i hvert fall på kortere turer, og baksetepassasjerene sitter høyt nok til å få god sikt ut av bilen. Sidestøtten er også brukbar, i hvert fall på de to ytre plassene. Midtplassen er nedprioritert og egner seg kun for kortere turer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer