Plass og komfort

Antall liter bagasjeromsvolum er en ting, opplevd plass er noe annet. Bagasjerommet i Vectra oppleves som svært romslig.

Publisert
Sist oppdatert

Som familiebil har Vectra stasjonsvogn klare kvaliteter - plass, plass og plass er gjerne kriteriene til en barnefamilie på biljakt. At Vectra også trives i rollen som komfortabel langtursbil er en fin bonus.

Akselavstand

Mye av hemmeligheten bak plassen i Vectra stasjonsvogn er som sagt akselavstanden. Sammenlikner vi med for eksempel Toyota Avensis eller Volkswagen Passat er akselavstanden 13 centimeter lengre, hele 283 centimeter er det mellom akslingene i Vectra stasjonsvogn. Dette er verdifulle centimetre som kan brukes til å gi benplass til baksetepassasjerene.

Akselavstanden er også med på å gi bilen storbilfølelse når store ujevnheter skal forseres, komforten er svært god med unntak av de aller skarpeste ujevnhetene som slår litt igjennom.

Ryddig

Bagasjerommet som er oppgitt til 530 liter er lettbrukt. Veggene er helt rette og bredden er god. Det baksetene mangler av Opel-fleksibilitet taes igjen når det kommer til bagasjerommet. Det er mulig å få mye forskjellig ekstrautstyr som gjør lasterommet mer fleksibelt. Fornuftige systemer for lastesikring står på listen, og det er også fikse løsninger for å oppbevare småting som alltid slenger rundt i bilen. I testbilen var det et trau som passet godt på innholdet i handleposene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.