Plass og komfort

Bakseteplass er ofte det som skiller bilene i kompaktklassen, og der er Mitsubishi Lancer blant de bedre.

Publisert
Sist oppdatert

I tillegg til god benplass er det mulig å justere ryggvinkelen på baksetet, noe som øker komforten for passasjerene ytterligere. Også kollisjonssikkerheten i form av kollisjonsputer for sidevinduene bak er på plass. Totalt er det seks kollisjonsputer i Lancer.

Grunt

Bagasjerommet er det første de fleste barnefamilier ser på ved bilkjøp. Bagasjeromsvolumet i Lancer er oppgitt til 591 eller 344 liter. Det første tallet referer til totalvolumet inkludert rommet under bagasjeromsgulvet. Det er et stort rom med plass til diverse under gulvet, men i praksis er det nok volumet på 344 liter som gjelder for de fleste av oss. Bagasjerommet oppleves også som stort, men grunt. Det er lett å legge ned seteryggen for frakt av lange gjenstander.

Spartansk

Interiøret i Lancer er ganske spartansk både visuelt og med hensyn til funksjoner. Oppbevaringsrommene er irriterende små, og layouten faller ikke helt i smak. Betjening av ting som radio og det manuelle klimaanlegget er enkelt og rett frem.

Forsetene i Sport-utgaven gir til en viss grad sidestøtte, men lange personer vil få problemer med å finne en god sittestilling. Det er manglende dybdejustering av rattet og kort sittepute som skaper problemer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer