Plass og komfort

Endringene i RAV4-interiøret er ikke omfattende. Likevel oppleves RAV4 nå som litt mer eksklusiv.

Publisert
Sist oppdatert

Det største fremskrittet er dashbordplastens overflatefinish. Mens denne tidligere var hard og glatt, er den nå belagt med et litt mykere og mer eksklusivt materiale. RAV4 har også fått et nytt og tøffere ratt med bredere eker. Rattringen er nå trukket i skinn og på venstre eike finner man fem knapper for betjening av det integrerte stereoanlegget. Dessverre er rattet fortsatt kun justerbart i høyde.

Småendringer i midtkonsoll

Toyota har også gjort enkelte endringer i midtkonsollen. Mens denne tidligere var omkranset av aluminiumsfarvet plast, flankeres den nå i stedet av to striper i tilsvarende finish. Instrumentene er de samme, noe som blant annet innebærer en sentralt plassert turteller. De aluminiumsfarvede ringene rundt de tre målerne har imidlertid blitt kraftigere og mer distinkte.

Aggressive beltevarslere

På utstyrssiden har vi allerede nevnt at også bakdørene har fått elektriske vindusheiser. Vi merket oss også at begge solskjermer nå er utrustet med belyste sminkespeil og at RAV4 har fått beltevarslere for både fører og passasjer. Beltevarsleren er særdeles aggressiv og gir seg ikke en gang når du setter girvelgeren i park.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer