Plass og komfort

Plassen er Tourneo Connects sterkeste kort, og veier godt opp for manglende fleksibilitet.

Publisert
Sist oppdatert

Glem bakseter som kan taes ut individuelt, eller plasseres på forskjellige steder. Glem også fikse oppbevaringsløsninger og morsomme interiørdetaljer – i konkurranse med fleksibilene har biler som Tourneo Connect kun ett sterkt kort. De er helt uslåelige på plass.

Også i høyden

Luftrommet som høyden gir over hodet på passasjerene er ikke særlig anvendelig, selv om franske fabrikanter kan levere sine biler med noe som ligner håndbagasjehyllene på fly. I hverdagen vil plassen over passasjerene oppleves som tomrom helt til du skal inn med en sykkel eller en barnevogn. Da skjønner du fort hvor verdifulle de ekstra desimetrene over hodet er, og at de faktisk gjør en forskjell i forhold til vanlige stasjonsvogner.

Det at bagasjerommet har lav innlastningshøyde og er bredere enn vanlig er også en stor praktisk fordel. Som regel går store ting inn på tvers uten at du trenger å fikle med å legge ned seteryggen. I tillegg er seteryggen så høy at det kan stables mye i høyden uten at det går ut over passasjerenes sikkerhet.

Nyttekjøretøy

Det er ikke vanskelig å avsløre at det er nyttebildivisjonene hos de forskjellige produsentene som står bak denne biltypen. I Tourneo Connect dominerer hard plast innredningen, og de fleste løsninger karakteriseres ved å være velprøvd fremfor nytenkende. Mange vil nok også få litt 70-tallsfølelse på grunn av alt synlig metall inne i kupeen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer