Plass og komfort

Golf er romslig til å være i kompaktklassen. Med utstyrspakken Sportline blir dette mer enn et fremkomstmiddel.

Publisert
Sist oppdatert

Sportline-varianten er utstyrt med en rekke elementer som gjør den til en mye friskere bil enn utgangspunktet. Pakken inkluderer sportsunderstell (senket), sportsseter med korsryggstøtte, dekorlister i dører og dashbord, treeket sportsratt, girspak og håndbrekk i skinn, kjørecomputer, lakkerte støtfangerlister og dørhåndtak samt 16-tommers felger.

God plass

Du sitter som støpt i de dype bøttesetene og med høydejustering av sitteputen og fireveis justering av rattet skulle de fleste klare å finne seg en bra førerposisjon. Mine nesten to meter på sokkelesten hadde i hvert fall ingen problemer med plassen foran. Bak er det også bra og det er trepunktsseler og hodestøtter til alle mann.

Interiøret bærer ikke preg av at VW skal gå nye veier. Rattet er nytt, men instrumentene og midtkonsollen har vi sett før. Både Polo og Golf og Passat har interiør som er avarter av hverandre. Har du sett ett, har du mer eller mindre sett alle. Om det er negativt er opp til hver enkelt å bedømme, men kvalitetsinttrykket av interiøret er høyt. Det visuelle er en ting, men uansett hva vi fant på, var det ikke en eneste knirkelyd å spore i Golf.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer