Plass og komfort

Maverick er faktisk en ekte tidsmaskin. Sett deg inn og vips, du er ti år tilbake i tid.

Publisert
Sist oppdatert

Takket være den høye plasseringen av førersetet, er det behagelig å stige inn og ut av Maverick. Av samme årsak har man god oversikt over trafikken og en følelse av å sitte trygt. Skinnsetene er gode, blant annet gir de svært god lårstøtte, fin korsryggstøtte og overraskende god sidestøtte. Plassen i baksetene er absolutt godkjent og selv voksne personer kan virkelig breie seg. Men dermed er også det meste av de positive tingene nevnt. Dessverre tar det mye lengre tid å gjennomgå de negative sidene ved Maverick.

Store mangler

Når en bil koster over en halv million kroner, forventer vi oppvarmede sidespeil, en klokke og belysning av sminkespeilene. Vi forventer også en kjørecomputer og en innvendig spak for åpning av bensinlokket. Ja, vi forventer til og med et automatisk klimaanlegg og elektronisk stabilitetsprogram (ESP). Som dere kanskje forstår, våre forventinger ble ikke oppfyllt.

Maverick 3.0L V6 XLT, som koster 530.000 kroner, er i det hele svakt utstyrt. Parkeringssensorer, regnsensorer, gassutladningslamper og andre godsaker kan du se langt etter. Du må også klare deg med 4 kollisjonsputer, 4 hodestøtter og 4 trepunktsbelter. Frontlyktene er svake og lyktespylere glimrer med sitt fravær. Kun vindusheisen i førerdøren har ett-trykk-funksjon og blinklysene gir intet signal når du åpner og låser bilen. Dermed blir du nødt til å stå med ørene på stilk for å forsøke å høre etter om operasjonen faktisk lyktes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer